Beads armband zwarte jade met goud en zilveren hartje

24,95

Kenmerken

925 Zilver

Zwarte jade met een tikje goud

10 Millimeter beads

Stoer en elegant

Wissen

Beschrijving

Beads armband zwarte Jade met goud  en zilveren hartje is net als alle andere beads armbanden lekker stoer en elegant. Als je niet alleen van zilver houdt maar ook van goud is dit een mooie optie. Op de Jade is wat goud aangebracht.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

Naast de algemene eigenschappen van jade werkt zwarte jade vooral beschermend tegen negatieve invloeden van buitenaf en tegen beperkingen vanuit jezelf.

Extra informatie

Maat armband

17, 18, 19, 20, 21

Schuiven naar boven