Hanger Blue Eye

59,95

Kenmerken

925 Zilver

Steen Larimar

Doorsnede steen is 2,2 centimeter

Totale lengte van de hanger inclusief oogje 4 centimeter

Breedte van de hanger 3 centimeter

1 op voorraad

Beschrijving

Hanger Blue Eye is echt een prachtige hanger. De hanger bevat een mooie groet Larimar steen. Buiten dat deze steen geweldig is heeft hij een geweldige helende werking.

Larimar is een zeldzame, blauwe variant pectoliet. De steen is doorschijnend tot opaak met een glasachtige tot zijdeglans.

Werking

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties (en daarmee ook voor bipolaire stoornissen) en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hanger Blue Eye” te beoordelen
Schuiven naar boven