Hanger Wish Blue

39,95

925 zilveren hanger

Turquoise steen

4 centimeter lang en 1 centimeter breed

Beschrijving

Een plaatje! Wat een prachtige  925  zilveren hanger. De hanger bevat met een turkoise steen. De hanger past perfect bij ketting Wish en de de andere sieraden uit de serie Wish.

Turquoise is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Deze steen brengt evenwicht. Turquoise kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook opwekkend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen.

Turquoise werkt goed bij het verkrijgen van inzichten en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, hef krampen op, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hanger Wish Blue” te beoordelen
Schuiven naar boven