Ring Azur

49,95

Kenmerken

925 zilver

Steen Blauwe Topaas

De steen is 1cm breed en 1,5 cm lang

Wissen

Beschrijving

In deze ring zie je het blauw van de Mediterrane zee. Doordat de steen facet is geslepen, krijgt hij de schittering van een echte diamant. Hier is gebruik gemaakt van Blauwe Topaas.

Topaas heeft alle karaktereigenschappen van het Aquariustijdperk in zich. Het wekt vertrouwen in het universum en bevordert een staat van pure vreugde. Niet langer opboksen tegen alle angsten en het eeuwige moeten maar gewoon ‘zijn’. De vrolijke steen brengt vreugde, edelmoedigheid, empathie, liefde, voorspoed, genezing en een oneindige stroom aan energie.

Een facet geslepen Topaas kristal kan gebruikt worden om wensen het universum in te brengen en ze tegelijk te manifesteren op aarde. Dit doordat de facetten van het kristal zowel mannelijke (aarde) als vrouwelijke (universum) energie dragen.

Blauwe Topaas is een steen die vooral het keel- en 3e oog chakra goed doet. Het balanceert de chakra’s en helpt bij het kunnen uiten van wijsheden en inzichten. De steen is bij uitstek geschikt voor meditaties en afstemmingen op hogere energieën. Deze blauwe variant helpt om het leven te leven naar de eigen dromen. Engelenenergie wordt veelal gelinkt aan deze prachtige blauwe variant. Deze engelen hebben in combinatie met de steen de kracht om je te laten zien hoe dit leven begon en met welke doelen. Ze kunnen tevens aangeven hoe daar van afgeweken is of hoe deze doelen te veranderen.

 

 

Extra informatie

Ringmaat

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ring Azur” te beoordelen
Schuiven naar boven