Ring Fantasy

69,95

Kenmerken

925 zilver

Diverse stenen oa. roze opal

Wissen

Beschrijving

Een sprookje van een ring. De prachtige verschillende kleuren stenen spreken echt tot de verbeelding. Laat ja fantasy de vrije loop met deze fantastische ring. Omdat het een echte verzamelaarsitem is, is deze ring alleen op bestelling verkrijgbaar. De ring heeft roze opal waar druzy op zit.

Druzy mineralen of ook wel drucy of druce kwarts, zijn de fijne, glinsterende kristalletjes op een steen. Vaak ontstaan deze in een breuk, of in een holte van de steen. Meestal ontwikkeld druzy zich in de buurt van water; zoals rivier beddingen, vochtige rotsen of langs de kust.
Het kan op diverse mineralen voorkomen. In holtes van vuursteen of agaat en op granaat, calciet en dolomiet.

De eigenschappen van Druzy mineralen zijn in principe het zelfde als de steen waar ze op of in zitten.
Wel heeft Druzy als aanvullende eigenschap, dat het de creativiteit bevorderd. Dragen van druzy kwarts, kan ook helpen bij emotionele problemen doordat het ontspannenheid brengt.

Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.

 

Extra informatie

Ringmaat

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ring Fantasy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven