Ring Ibiza Dark Night

59,95

Kenmerken

925 zilver

Steen blauwe saffier

De steen is 1 centimeter

Totale lengte en breedte van de ring is 2 centimeter

 

Wissen

Beschrijving

Een prachtige klassieke ring met een geweldige mooie blauwe saffier. Deze steen is facet geslapen waardoor hij wel op een mooie diamant lijkt. Deze steens schittert echt fantastisch om je vinger. Blauwe saffier heeft ook nog een helende werking.

Saffier heeft een sterk effect op de psyche en hersenen. De steen werkt kalmerend, bevordert de geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht. Saffier zorgt voor een heldere geest en stimuleert nuchter, kritisch, doelgericht en geconcentreerd denken en gaat hiermee bepaalde psychische problemen, zoals wanen, hallucinaties en niet coherent kunnen denken, tegen. Saffier beschermt ook tegen psychische aanvallen en mensen die je mentaal proberen te domineren. De steen heeft een kalmerende werking op het lichaam en werkt hierdoor koortsverlagend en pijnstillend en vermindert stress. Verder heeft saffier een positief effect op aandoeningen van de hersenen en zenuwen (bijvoorbeeld epilepsie), ogen, het bloed en de aders.

Naast de algemene eigenschappen van saffier bevordert blauwe saffier liefde, waarheid en zuiverheid. De steen harmoniseert de chakra’s en haalt negatieve energie weg. Blauwe saffier werkt sterk in op het keel chakra waardoor het een positief effect heeft op zelfexpressie en communicatie en de schildklier.

Extra informatie

Ringmaat

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ring Ibiza Dark Night” te beoordelen
Schuiven naar boven