Ring Pearl Taupe

54,95

Kenmerken

925 zilver

Steen is Rutiel kwarts

1,5 centimer groot

Wissen

Beschrijving

Helemaal de trend van dit jaar. Grote ringen met een grote steen. Deze ringen mogen gezien worden. Een plaatje van een ring en door de groene met blauwe kleur  heel makkelijk te combineren. Deze ring bevat Rutielkwart. Deze steen heeft vele helende werkingen.

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. De steen verbetert de stemmingsgevoelens en is dus erg geschikt voor depressies. De steen kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst, fobieën en bezorgdheid.
Rutielkwarts beschermt ook  tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Spiritueel gezien bevordert deze steen groei, het contact met gidsen en helpt inzicht krijgen op de invloed van vorige levens op dit leven.
De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert seksuele problemen door te grote spanningsopbouw zoals het geval kan zijn bij impotentie en premature ejaculatie.
Rutielkwarts stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en cellulaire regeneratie en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (met name chronische bronchitis). Tenslotte zorgt het voor een rechte lichaamshouding.

Extra informatie

Ringmaat

16, 17, 18, 19, 20, 21

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ring Pearl Taupe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven