Free Spirit Sieraden

Hangers

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

De verschillende soorten hangers

Hangers verwijzen naar een verscheidenheid aan objecten en worden niet alleen geassocieerd met sieraden. Hangers variëren van het traditionele gebruik van sieraden tot huishoudelijke decoraties en ambachten. In sieraden zijn er meerdere verschillende soorten hangers en combineren ze een reeks metalen, vormen, ontwerpen, kleuren en functies.

Hangers worden gebruikt in een verscheidenheid aan sieraden, waaronder kettingen, armbanden, oorbellen en broches, hoewel ze hier niet toe beperkt zijn.

Hangers aan kettingen

Hangers aan kettingen kunnen worden gebruikt om een ​​traditionele look te creëren. Het type ketting dat wordt gemaakt, wordt vaak bepaald door de lengte en het materiaal van de ketting zelf. Hangers kunnen eenvoudig aan de meeste kettingen worden bevestigd.

Hangers aan chokers

Chokers worden vaak boven het sleutelbeen gedragen, waardoor de ketting erg kort is. Wanneer je winkelt voor hangers om aan een chokerketting te bevestigen, kun je het beste kiezen voor kleinere ontwerpen.

Hangers voor armbanden

Hangers worden vaak aangetroffen op kettingen, maar zijn ook te vinden op meerdere armbandvariaties. Ze kunnen worden gebruikt binnen de armbandenfunctie, bijvoorbeeld de sluiting, of als onderdeel van de armband zelf. Bedelarmbanden zijn een populair armbandstuk dat hangers bevat.

Hangers voor oorbellen

Oorbellen met een element dat aan het sieraad hangt, zijn hangers. Hangers kunnen ook in oorbellen worden verwerkt door een oorbelbevestiging toe te voegen.

Hangers voor broches

Broches en andere decoratieve pinnen zijn gemakkelijk aan te passen met behulp van hangers. Door simpelweg een bevestigingsmiddel of rechte pin aan een hanger toe te voegen, kan een prachtige broche worden gemaakt voor kleding, accessoires en meer.

Schuiven naar boven