Retourneren

Free Spirit Jewelry streeft ernaar om  u zo goed mogelijk  te informeren over onze artikelen op de webshop en stellen service voorop. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd. Binnen 8 dagen na de ontvangst– of afhaaldatum van de bestelling kunt u deze retourneren of ruilen.

Afgeprijsde artikelen (ook aanbiedingen) kunnen niet worden geretourneerd. Wij ruilen artikelen alleen om en geven geen geld terug.

Voorwaarden: 

Voor retourneren en ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 8 dagen na aanmelding op het bezorgadres, worden teruggezonden. Aanmelden kan via ons emailadres info@free-spririt.nl
  • Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.
  • De factuur moet bij een ruiling of retour worden meegezonden.

Ruilen of retourneren via de post: 

Wanneer uw bestelling is geleverd wordt er een factuur bijgevoegd. Op dit formulier geeft u de reden aan, waarom u een artikel wilt retourneren of ruilen. Het desbetreffende artikel verpakt u samen met de factuur in en het pakket stuurt u terug naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
 Wij adviseren u om de artikelen retour te sturen met een track en trace code, zodat het pakket altijd te traceren is.

Free Spirit Jewelry
IJsselmondselaan 226
3064AT Rotterdam

 Ruilen in de winkel: 

Liever de artikelen bekijken in de winkel en ruilen? Dat is ook mogelijk. In de winkel ruilen wij artikelen alleen om en geven geen geld terug.

Geld terug: 

Retourneren per post: Het geld van een retour wordt teruggestort op uw rekening, zodra de artikelen in goede staat en met factuur zijn ontvangen. Als u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kunt u dat op de factuur aangeven. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel terug.

Schuiven naar boven