Zilveren hanger Dragonfly

99,95

Kenmerken

-925 Zilver

-Larimar steen

-Blauwe topaas steen

-Voorzien van een libelle

-Lengte 5,5 centimeter

-Lengte 6,5 centimeter

Categorie:

Beschrijving

De zilveren hanger met een libelle, versierd met een blauwe topaas en larimar steen, is een prachtig sieraad dat de aandacht trekt met zijn unieke ontwerp en betoverende kleuren. De libelle, een symbool van verandering en zelfrealisatie, wordt prachtig weergegeven in zilver, waardoor het een tijdloze uitstraling heeft. De toevoeging van een blauwe topaas brengt niet alleen een schitterende blauwe gloed die de hanger doet oplichten, maar staat ook bekend om zijn kalmerende eigenschappen, die de drager een gevoel van vrede en rust kunnen geven.

 

De larimar steen, exclusief gevonden in de Dominicaanse Republiek, voegt een extra dimensie van schoonheid en zeldzaamheid toe aan het sieraad. Zijn hemelsblauwe kleur, die doet denken aan de Caribische zee, brengt een gevoel van sereniteit en spirituele verbinding met zich mee. Larimar staat ook bekend om zijn helende eigenschappen, vooral in het bevorderen van communicatie en emotionele balans.

 

De combinatie van zilver met deze twee edelstenen creëert niet alleen een visueel aantrekkelijk sieraad, maar biedt ook een bron van persoonlijke inspiratie en welzijn voor de drager. Het symboliseert de harmonie tussen lichaam en geest, en de kracht van positieve verandering. Dit maakt de zilveren hanger met een libelle en de edelstenen blauwe topaas en larimar tot een betekenisvol geschenk voor jezelf of een dierbare, als teken van liefde, groei, en innerlijke kracht.

1
    1
    Winkelmand
    Free Spirit Sieraden
    Zilveren dames hanger Jutah blue
    1 X 69,95 = 69,95