Zilveren hanger Salma red

74,95

Kenmerken

-925 Zilver

-Doorsnede 3,5 centimeter

-Rode facet geslepen agaat steen

-Bewerkt met zilveren bolletjes en v motiefjes

-Moo bewerkt filigrain oogje

 

 

Categorie:

Beschrijving

Deze hanger is een opvallend sieraad dat elegantie en ambachtelijk vakmanschap uitstraalt. De grote, ronde zilveren hanger vormt een prachtig canvas voor de dieprode granaatsteen, die met zijn facetgeslepen afwerking het licht prachtig vangt en reflecteert. Dit type slijpvorm verhoogt niet alleen de schittering van de granaat, maar benadrukt ook de diepte van de kleur, waardoor de steen een echte blikvanger wordt.

 

De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

 

De zilveren afwerking rondom de granaat is minutieus vervaardigd met kleine zilveren bolletjes en subtiele V-motiefjes, die een extra textuur en complexiteit aan het sieraad toevoegen. Deze details suggereren een handgemaakte herkomst, waarbij elk element zorgvuldig is overwogen om een harmonieus geheel te vormen.

 

Het oogje van de hanger, het deel waarmee het sieraad aan een ketting wordt bevestigd, toont ook een bijzondere aandacht voor detail. Het is versierd met filigrain, een fijne metaalbewerkingstechniek die typisch is voor verfijnde juwelierskunst. Deze techniek, die vaak bestaat uit kleine metalen draden of kralen, verrijkt het algehele ontwerp en maakt de hanger nog exclusiever. Dit sieraad zou ongetwijfeld een speciale plaats innemen in de collectie van elke liefhebber van unieke en ambachtelijk vervaardigde juwelen.

4
  4
  Winkelmand
  Zilveren dames ring Chloe white - 19
  1 X 30,00 = 30,00
  Hanger Angel colours
  1 X 49,95 = 49,95