Kralen armband Flower Agaat met zilveren buddha

27,95

Kenmerken

925 Zilveren buddha en logo
10 Millimeter kralen
Natuurstenen beads Flower Agaat
Prachtige beads

Beschrijving

Nieuw in onze collectie is de kralen armband Flower agaat. Deze kralen armband heeft een mooie zilveren buddha en logo. Flower Agaat is in 2017 nieuwgevonden in Madagaskar.

Deze bijzondere, liefdevolle steen geeft troost en beschermt tegen angsten.
Flower Agaat geeft rust, ontkrampt het lichaam en geeft deze ook kracht, goed bij een burn-out.
Het zorgt voor acceptatie, zelfvertrouwen, een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Zeer goed voor mensen die zich onbegrepen voelen.

Flower Agaat leert je in het Nu te leven, moedigt je aan om helemaal jezelf te zijn en niet meer bang te zijn om afgewezen te worden. Het leven in volheid en liefde te leven en met minder geen genoegen te nemen.

Deze prachtige steen helpt je om alles lost te laten wat je hogere goed niet meer dient en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens, Engelen en je hogere zelf die met dit kristal verbonden zijn.

Flower Agaat heeft een helende, vrouwelijke energie.
Het is ook een aardende steen die je lichaam reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt.
Deze lieve steen maakt zacht, opent je hart en helpt verbittering, woede en negativiteit uit je systeem te laten stromen.
Tevens geeft het je moed om opnieuw te beginnen.

Spiritueel verhoogt Flower Agaat je bewustzijn en verbindt je met het leven.
Het is een steen met grote helende eigenschappen. De zachte energie werkt kalmerend en is goed voor je gemoedsrust. Deze mystieke steen helpt je om in contact met je hogere zelf te komen waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter begrijpt.

Ondersteunend voor de spijsvertering, de maag, de ogen, blaas, seksuele organen en de baarmoeder. De botopbouw, keel, longen, angina, verkoudheid, ontstekingen, zenuwstelstel, reumatische aandoeningen, emotie en verdriet. Ondersteunt en reinigt het lymfstelsel, de bloedvaten en bij huidaandoeningen. Helpt beter te slapen en bij enge dromen.

Extra informatie

Maat armband

17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24

1
    1
    Winkelmand
    Dames en heren armband Jude blue
    1 X 110,00 = 110,00