Zilveren hanger Yuliana blue

99,95

Kenmerken

-925 Zilver

-Turkoois

-Totale lengte met oogje 9 centimeter

-Breedtste punt 6 centimeter

-Stoer en vrouwelijk

Categorie:

Beschrijving

Deze lange zilveren hanger is een ware blikvanger die elegantie en kracht moeiteloos combineert. Het ontwerp bestaat uit verschillende rondjes, gevuld met witte seashell, die in grootte afnemen van breed naar smal. Deze unieke opstelling doet denken aan de vloeiende beweging van een waterval, wat een bijzonder sierlijk effect geeft aan het sieraad. Hoewel de hanger een verfijnde uitstraling heeft, brengt het zilveren materiaal ook een stoer element met zich mee, wat het geschikt maakt voor zowel formele als casual gelegenheden.

 

De hanger is niet alleen verkrijgbaar in de klassieke witte seashell variant, maar ook in zwart en turkoois. Deze kleuropties bieden de mogelijkheid om het sieraad af te stemmen op verschillende outfits en persoonlijke stijlen. Of je nu een statement wilt maken met het levendige turkoois of gaat voor de ingetogen elegantie van zwart, deze hanger zal ongetwijfeld een centraal onderdeel van je sieradencollectie worden.

 

De combinatie van het vloeiende ontwerp en de verschillende kleuropties maken deze hanger een veelzijdig en aantrekkelijk accessoire. Het is een perfect cadeau voor iemand die houdt van unieke, handgemaakte sieraden of een prachtige toevoeging aan je eigen sieradencollectie. Draag het als een opvallend solo-stuk of combineer het met andere sieraden om een gelaagd effect te creëren.

1
    1
    Winkelmand
    Free Spirit Sieraden
    Zilveren dames hanger Jutah blue
    1 X 69,95 = 69,95